Les beques ARA reparteixen més de 420.000 euros a esportistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El 19è cicle de les beques ARA repartirà més de 420.000 euros. Aquesta és la xifra més alta atorgada mai i, en total, se'n beneficiaran 222 esportistes entre els serveis del Centre de Tecnificació i ajuts econòmics.

Joan Verdú i Mònica Doria encapçalen els ajuts econòmics de la nova edició de les beques ARA: tots dos percebran 32.000 euros. Dintre del Programa Elit destaquen també les xifres d'Irineu Esteve, Nahuel Carabaña i Roger Puig, així com de Pol Moya i Cande Moreno.

Pel que fa a les promeses, destaquen Gina del Rio i Oriol Olm, amb 13.000 i 12.000 euros, respectivament.

Aquesta temporada se n'ha incrementat significativament l'aportació econòmica, que se situa en 421.612 euros, una xifra rècord. Això suposa una mica més de 45.000 euros respecte al curs anterior i s'explica per l'increment d'esportistes registrats al programa.

La introducció de l'esport-estudi, a banda de l'esquí, i l'afegit d'ajuts econòmics per als que fan esports col·lectius han fet pujar el nombre d'esportistes becats en 125, trenta-un més que l'any passat.

D'altra banda, des del Govern admeten que estan estudiant que els esportistes d'elit puguin treballar en l'Administració pública en finalitzar la carrera esportiva.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.