Bercianos correrà a les GSeries

Àlex Bercianos ha confirmat la participació en les Crèdit Andorrà GSeries, el Campionat d´Andorra d´automobilisme sobre gel, que es posaran en marxa aquest cap de setmana amb una jornada de test i començaran el 14 de gener, amb la primera cursa.
Bercianos competirà en la nova categoria GS2, al volant d´un dels prototips GiAnd Car. De moment ha confirmat la presència en les tres primeres cites, en espera de tancar el pressupost per completar les cinc proves del campionat. Bercianos, que farà equip amb Ricard Gutiérrez, serà un dels aspirants a les posicions capdavanteres, en una categoria que també comptarà amb Marcel Besolí, Gerard de la Casa i el resident català Nil Solans com a participants destacats.

El pilot també treballa per tancar un programa de tres curses, dues d'aslfat i una de terra, al Campionat de Catalunya de ral·lis.

Informa: Joan López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.