Bogdanovic i Sada diuen que alguns van jugar més per l'estadística que per l'equip

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc intenta girar full després del correctiu a la pista del Madrid. Alguns jugadors, com Bogdanovic i Sada, no es van mossegar la llengua després del duel i van criticar que alguns companys van jugar més pendents de l'estadística individual que de l´equip.

El MoraBanc només va ser rival per al campió d´Europa al primer temps. Després d´arribar al descans nou punts per sota, el conjunt de Pablo Laso va trencar definitivament el partit al tercer quart i les diferències es van ampliar fins als 29 punts finals, 107 a 78. Tot i que treure un resultat positiu a la pista del campió d'Europa era una missió complicada, l´equip de Joan Peñarroya va jugar tou en defensa i no va mostrar capacitat de reacció. Al final del partit, alguns jugadors no es van mossegar la llengua.

Toca reaccionar per canviar una dinàmica negativa, amb un balanç de quatre derrotes i una sola victòria en els últims cinc partits. El proper compromís arribarà diumenge a la pista del Manresa, que ahir va perdre a València per 27 punts, per 83 a 56. Un partit en què l'exjugador del MoraBanc Jordi Trias va ser l´home més destacat, amb 13 punts i 11 rebots.

Informa: J.López/C.Sanjuan