Bogris atribueix la derrota contra el Bilbao Bàsket a la manca de concentració en moments clau

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de dues derrotes consecutives en les dues primeres jornades de lliga el MoraBanc Andorra afronta dissabte un altre partit a casa, el segon, contra el Laboral Kutxa. L'equip encara està en rodatge, entrenant aspectes tàctics, però al vestidor s'han adonat del salt qualitatiu que suposa jugar a l'ACB. Una competició a la qual s'han d'adaptar ràpidament i on les petites errades es paguen molt cares.
Els jugadors del MoraBanc estan satisfets per haver demostrat, un cop iniciada la competició, que poden competir amb qualsevol rival a la lliga Endesa. Amb tot, reconeixen que els falta continuïtat en el joc i que tenen llacunes. Llacunes com la de dissabte passat. Contra el Bilbao Basket el Morabanc va tenir la victòria a l'abast fins a l'últim sospir, però la manca de concentració als moments clau, va impedir tancar el rebot i va acabar costant la derrota. L'obligació de pensar amb molta rapidesa o el nivell físic dels contraris són aspectes que diferencien l'ACB d'altres categories. Són també les dificultats principals que ha de superar un equip que encara està en fase d'adaptació.Contra el Laboral Kutxa, dissabte al Poliesportiu, el MoraBanc tindrà una nova prova de màxima exigència davant d'un equip amb moltes cares noves, que també ha començat la temporada amb dues derrotes.Informa: Jordi Cama Imatge: Robert Querol
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.