Brice Delsoulier guanya la Sky Race del Comapedrosa, que reuneix 250 participants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest matí s´ha disputat una de les proves més espectaculars de les curses de muntanya a Andorra. Es tracta de la Sky Race del Comapedrosa, que ha reunit més de 250 participants. La cita s´ha volgut recuperar per a aquest 2014.

Es tractava d´un traçat que puja fins al cim del Compedrosa, a 2.942 metres d´alçària. És puntuable per al circuit internacional de la SkyRunning Federation, i està al mateix nivell que curses tan prestigioses com Zegama. En total, avui, eren 23 quilòmetres i uns 2.300 metres de desnivell, tot i que també hi havia traçats menys exigents per a altres categories. El vencedor de la cursa llarga ha estat Brice Delsouiller.

Pel que fa la categoria femenina, la vencedora ha estat la catalana Rosa Valls. A la prova dels 15 quilòmetres victòria andorrana, amb el corredor de la FAM, Hugo Llata.

Informa: Xavi Bonet    Imatges: Víctor Reolid / Cedides per Ocisport

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.