Burjanadze: "Em sento com un més de la família" a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'aler pivot Beqa Burjanadze no va tenir dubtes a l'hora d'ampliar fins al 2019 el contracte amb el MoraBanc Andorra. El georgià es troba al Principat, on ha deixat clara la seva aposta pel club que el va fitxar el passat estiu de LEB or.

Burjanadze ha estat al Poliesportiu amb el tècnic, Joan Peñarroya, participant en el Camp Movistar de la lliga Endesa. Xerrada i repartiment de diplomes als més joves amb un Burjanadze que esgrimeix motius de pes per seguir al MoraBanc. "Des del primer dia em sento un més de la família. M'han donat l'oportunitat de jugar molts minuts ACB. M'he sentit lliure com a jugador i amb molta confiança", assegura feliç.

Més difícil serà que es quedi el seu compatriota Giorgi Shermadini, que l´Andorra ha inclòs en el dret de tanteig i que s´espera que tingui ofertes sucoses. Burjanadze vol que es quedi, "al 100%", però reconeix que "la realitat és una altra cosa" i que "en la realitat passarà una altra cosa". "Ell està callat com un malparit, no deixa anar res, però jo què sé... A veure si sabem alguna cosa del seu futur aviat", deia entre riures Burjanadze.

S´han conegut els bombos del sorteig de la primera fase de l´Eurocup. L'Andorra està en el cinc, i ja sap que evitarà el Llemotges francès, l´Ulm alemany i els lituans del Lietkabelis Panevezys. Europa engresca.

El georgià encara no està del tot recuperat de la lesió al genoll que li va fer perdre´s el play-off i en la visita al Principat revisarà com està evolucionant. Confia a poder estar a l'Eurocopa amb la seva selecció i arrencar al cent per cent amb el MoraBanc.

Informa: David Domingo
Imatges: Marta Paixà

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.