En busca de la primera victòria contra Malta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La lliga de les Nacions torna aquesta nit de dimarts a l'Estadi Nacional. Andorra rep Malta en l'estrena a la fase després de perdre en el darrer amistós contra Gibraltar. Els maltesos no arriben millor perquè van cedir contra Moldàvia en el debut.

Andorra arriba encara amb els jugadors en pretemporada i contra un rival, Malta, que arriba amb urgències després de perdre en el primer partit de la Nations League contra Moldàvia per 0 a 2. El capità de la selecció confia treure profit de la necessitat de puntuar del rival. "Després de la derrota contra Moldàvia entenc que tindran alguna cosa més d'urgència que si haguessin vingut amb una victòria, esmenta Pujol.

També creu que la clau serà la gestió del partit. "És el seu segon partit, per a nosaltres és el primer. Intentarem gestionar la part emocional i de necessitats perquè si ha de donar alguna cosa ens vagi a favor nostre".

El seleccionador va destacar en la prèvia el potencial de Malta, un rival contra el qual Andorra no ha guanyat mai en partit oficial. Álvarez de Eulate avisa que és un equip molt potent i que ha aconseguit empats contra seleccions com Eslovènia. "És un equip molt físic i que competeix molt. Els agrada anar d'àrea a d'àrea i aquí se senten molt còmodes".

Després de la derrota contra Gibraltar, Andorra mirarà de no repetir les errades i sumar els primers punts a la reformada Nations League, que ofereix enguany més possibilitats d'ascendir. El partit començarà a tres quarts de nou de la nit al Nacional.

Informa: Sergi Cano

Imatges: Javier Martín

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.