Calvo marxa cedit al Mirandés i l'Andorra queda pendent de Moha i Nieto

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Continuen els moviments a la plantilla del Futbol Club Andorra, que aquest diumenge obrirà la lliga al camp del Bilbao Athletic. Els tricolors han cedit un dels jugadors amb més projecció, l'extrem Álex Calvo, al Mirandés de la lliga Hypermotion

Àlex Calvo va arribar l'estiu passat amb l'etiqueta de gran promesa, després d'haver debutat amb el Màlaga a segona i haver estat internacional sub-19 amb la selecció espanyola.

L'Andorra va pagar una quantitat propera al milió d'euros de traspàs i va firmar un contracte per cinc temporades amb l'extrem cordovès. 

Calvo va jugar 30 partits, 11 dels quals a l'onze titular, i va anotar un gol en la victòria contra l'Alcorcón, però les seves qualitats per encarar i desequilibrar a la banda no van trobar continuïtat amb Eder Sarabia a la banqueta, ni tampoc en el tram final amb Ferran Costa.

La seva sortida aquest estiu semblava un fet i finalment el jugador ha executat la clàusula alliberadora que tenia pel descens de categoria, per continuar aquesta temporada a la lliga Hypermotion cedit al Mirandés

Resolta la situació de Calvo, l'Andorra resta només pendent de dos jugadors per acabar de definir la plantilla. El migcampista Moha Moukhliss, cedit l'última temporada i mitja al filial del Barça i amb un any més de contracte, serà el següent a abandonar el club.

També podria anar-se'n Manu Nieto, que va acabar la temporada passada a l'Elx i que encara té dos anys més firmats. Només en aquest cas, el club incorporaria un reforç. 

Informa: Joan López

Imatges: Arxiu RTVA 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.