Cande Moreno i Bartumeu Gabriel acceleren per arribar en plena forma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En espera del debut oficial de Joan Verdú abans de dues setmanes, els primers ímputs que arriben de la temporada d'hivern són força positius. Jordina Caminal ha tingut resultats molt destacats i ara ens arriben bones notícies de dos esquiadors que surten de lesions, Cande Moreno i Bartumeu Gabriel.

Després de la terrible caiguda a la Copa del Món de Cortina el mes de gener, és una gran alegria veure Cande Moreno esquiant a aquest nivell ja en pretemporada. No es va arribar a trencar els lligaments del genoll, però estaven tan afectats que va haver de ser intervinguda quirúrgicament.

L'entrenador de la FAE, Xavi Bellsolà, destaca que la recuperació va per bon camí. "Està tenint molt bones sensacions. Tot el treball tècnic que ens havíem proposat l'està podent fer".

L'esquiadora, per la seva banda, assegura que se sent bé amb els esquís. "Estem fent una molt bona progressió des del més bàsic de tornar als esquís a pujar intensitat, fer molt treball de tècnica tant d'eslàlom com de gegant". I afegeix que està molt contenta amb el bloc de velocitat que està executant.

Bartomeu Gabriel, que està superant un trencament dels encreuats del genoll, espera recuperar aviat el nivell a què apuntava abans de la lesió. Constata que li està anant molt bé "per agafar confiança i donar-ho tot aquesta temporada".L'equip seguirà pujant la intensitat en les darreres jornades d'estada a Xile i aquesta setmana tornaran a Andorra.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.