Cande Moreno prepara l'inici de temporada amb les millors especialistes a Ushaia  

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cande Moreno continua avançant en la seva estada a l'Argentina, la més important de la pretemporada. Es va quedar sense entrenador a darrera hora, però ha contrarrestat el problema i s'ha afegit a l'equip francès de Copa del Món.

Són dues setmanes per a Cande Moreno a Ushuaia. La primera va arribar amb bon temps i unes condicions ideals per treballar, mentre que la segona ha estat més dura a causa de la meteorologia.

Amb tot, ha pogut salvar aquests dies amb més sessions de descens i supergegant a l'estació argentina. L'esquiadora de la FAE està entrenant amb molt bona sintonia amb l'equip francés de velocitat de Copa del Món.

Moreno ha detallat que surtirà amb molt bones sensacions de l'estada i que entrenar amb les millors especialistes els ha servit per veure on estan. "Estic aquí entrenant amb l'equip de copes del món de velocitat de noies. També hem compartit entrenaments amb les noies italianes de la copa del món i això ens permet veure una mica on estem i estic molt contenta sobre com estan anant els entrenaments".

L'esquiadora andorrana encara estarà fins a final de mes a Ushuaia. L'any passat va puntuar dues vegades en Copa del Món. Aquesta campanya en vol més. La primera cita amb el circuit mundial del 15 al 19 de novembre a Zermatt-Cervinia.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: FAE

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.