Canillo enceta la tercera edició de Mou-te

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La tercera edició de la campanya nacional de promoció de l’activitat física Mou-te ha començat aquesta tarda de dijous a Canillo. La primera activitat que s'ha dut a terme ha consistit en un circuit d’habilitats adaptades a l’esplanada del costat de l’església de Sant Joan de Caselles.

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, ha volgut destacar la importància de fomentar l'esport a totes les edats en iniciatives com aquesta. També ha volgut aprofitar l'esdeveniment perquè tots aprenguin com practiquen l'esport les persones amb discapacitat. "A més de practicar l'esport, també volem que se sumin valors", ha assegurat Bonell.

Paral·lelament, la consellera d'Esport del comú de Canillo, Anna Palmitjavila, ha valorat que "per Canillo i pel comú és un privilegi que es pugui començar aquí la campanya de 'Mou-te' i que així els infants puguin viure en primera persona com es viu l'esport adaptat i les dificultats que comporta".

A partir de demà divendres hi haurà activitats a totes les parròquies fins al 6 d’octubre.

Informa: Carles Alonso
Imatges Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.