Carabaña somia amb una medalla a l'Europeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nahuel Carabaña arrenca un nou cicle olímpic amb més ambició que mai. L'objectiu per a aquests pròxims quatre anys serà fer un pas endavant en les principals cites internacionals i preparar-se per als 3.000 obstacles de Los Angeles

L'acord de patrocini presentat aquest dimecres al matí és un reconeixement més, i també un impuls, per a un atleta que s'ha consagrat aquest 2024 amb el setè lloc al Campionat d'Europa absolut de Roma i el debut en uns Jocs Olímpics. A poques setmanes de fer els 25 anys, Nahuel Carabaña veu encara lluny el seu sostre i aspira a fites cada vegada més ambicioses. El setembre de l'any vinent tindrà com a gran repte fer un altre pas endavant al Mundial a Tòquio i, d'aquí a dos anys, vol lluitar pel podi a l'Europeu.

"Porto dues internacionalitats en Mundials i Jocs Olímpics, que em quedo a les portes de la final i, com diuen sempre, a la tercera va la vençuda. Espero que a Tòquio podem passar a la final i estar entre els millors del món".

Nahuel Carabaña, atleta

"Per sobre de tot, ens ha ensenyat que nosaltres també podem competir. Tenim una salut molt bona a l'atletisme, però el Nahuel ens ha ensenyat que podem anar a les grans cites internacionals i mirar als ulls els rivals. Això és una cosa que no passava a l'atletisme i ara ho fem".

Josep Maria Missé, president de la Federació d'Atletisme

Més a curt termini, Carabaña ja pensa en l'Europeu de cross del desembre i el mes de març vol debutar al de pista coberta, en la prova dels 3.000 metres llisos. Poc després arribaran els Jocs dels Petits Estats d'Andorra, on Carabaña serà un dels grans referents de la delegació tricolor.

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.