Bàsquet per una bona causa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Poliesportiu d'Andorra ha viscut una nit de bàsquet i somriures per una bona causa. En una nova edició de Champions for Unicef, iniciativa del MoraBanc a benefici dels projectes de l'ONG.

Un format que ja és clàssic. El primer partit ple de VIP no esportistes. Polítics i altres cares conegudes de diferents àmbits. Amb més o menys encert tots es van deixar la pell a la pista. L'ocasió s'ho valia. "Tot sigui per col·laborar, passar una bona estona i fer el que es pugui", deia la subsíndica, Mònica Bonell. El president del club, Gorka Aixàs, opina que "d'aquestes coses no te n'oblides mai i qualsevol cosa que es pugui fer segur que és poca". 

Per al segon, dos equips més. Esportistes del país barrejats amb els jugadors del MoraBanc. Pinya a la pista i salt inicial competidíssim. Molts il·lustres no van faltar a la convocatòria. Com l'exblaugrana Javier Saviola, que hi va anar "per gaudir una estona i. si és per una bona causa, millor". També el 22 vegades campió mundial de trial, Toni Bou, per qui va ser "divertit fer-ho i participar". "És important i estic encantat d'aportar un granet de sorra", afegia.

I van plantar cara, tot i que els centímetres juguessin en contra. "Hi ha jugadors enormes, per la tele es veuen més petits", declarava. "A la pista són més grans que quan els vens a veure i tècnicament la pilota ni la veus", explicava Toni Bou. 

Per als jugadors del MoraBanc també és un dia especial. Jelínek destacava el fet "d'ajudar a la gent i a Unicef, i conèixer gent nova". 

Per art de la taula d'anotació els dos partits van acabar en empat. I aquí no hi havia pròrroga. Foto de família, salutacions i selfies. L'any vinent més, i segur que millor.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.