Carla Mijares i Iria Medina es disputen el dorsal per a la Copa del Món d'Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Enguany la temporada d'esquí alpí no té Mundial ni Jocs Olímpics, però a Andorra presenta un gran atractiu, com a mínim per a les esquiadores. Un dorsal a les proves de Copa del Món de la pista l'Avet. Ara mateix Carla Mijares i Iria Medina són les més ben posicionades.

Des de la retirada de Mireia Gutiérrez, Andorra no té esquiadores en Copa del Món en proves tècniques. Aquesta temporada això canviarà, encara que només sigui per a les curses que es disputaran a Andorra. En principi la federació té intenció de donar un dorsal a l'esquiadora que tingui millors punts FIS en la disciplina.

En aquests moments Carla Mijares disputaria la prova d'eslàlom. Malgrat no haver pogut destacar en Copa d'Europa, el seu gran objectiu. Mijares ha començat la temporada en forma amb dues victòries en proves FIS i quatre podis que li han permès baixar a 23 punts FIS. En gegant de moment guanya la partida Iria Medina, l'esquiadora ha començat la campanya amb bons resultats i ha pogut baixar a 32 punts FIS en la darrera llista. De moment, es reparteixen la participació però Mijares ho pot fer també molt bé en gegant, el mateix que Medina en eslàlom.

Andorra acollirà la Copa del Món femenina el dia 10 de febrer amb un gegant i el dia 11, un eslàlom, les dues curses es disputaran a la pista l'Avet. 

Informa: Cesc Sanjuan
Locució: Ariadna Guiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.