Carlitos Aguareles, preparat per tornar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Vuit mesos. Aquest ha estat el llarg temps de recuperació que ha hagut de superar l´esquiador d´estil lliure Carlitos Aguareles. La recuperació ha arribat a les acaballes de la temporada. Ja s´ha calçat els esquís i ha fet els primers salts. Amb tot, ha preferit deixar la competició per la propera temporada on espera tornar més fort que mai.
El juliol del 2014 es va trencar els lligaments encreuats. Vuit mesos després ja està recuperat. Hauria tingut la possibilitat de fer alguna competició a final de temporada. Ha preferit esperar per començar l'any que ve amb les piles carregades.Aquestes imatges són d'aquest final de temporada on queda molt clar que a Carlitos Aguareles no se li ha oblidat fer el que millor sap fer malgrat no haver competit. Queda clar que el jove rider andorrà, de només 17 anys, no ha perdut el 'flow'. Carlitos extreu conclusions positives de la lesió.Amb els estudis coll avall ara Carlitos Aguareles es podrà centrar plenament en el retorn a la competició la propera temporada.Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.