Carlos Sánchez confia que el Tic Tapa Sant Julià arribi amb opcions al play-off

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cap de setmana passat Carlos Sánchez va fer bona la dita d'entrenador nou victòria segura. El nou tècnic del Tic Tapa Sant Julià va derrotar el Lusitans en el debut a la banqueta. Era l'última oportunitat d´agafar el tren de la lliga per un dels equips que la començava com un dels aspirants al títol.

El Tic Tapa Sant Julià es va reforçar d´allò més aquest estiu presentant candidatura com un dels favorits al títol. Els lauredians van confirmar les bones sensacions en els primers partits, però després el projecte es va anar desfent jornada a jornada. Després de quatre partits sense guanyar Raul Cañete va ser destituït. En el seu lloc arribava Carlos Sánchez amb un debut exigent contra el seu exequip, el Lusitans. El Tic Tapa Sant Julià va guanyar per 2 a 0.

Malgrat la victòria, els lauredians encara estan a vuit punts del líder. Amb tot, Carlos Sánchez no llença la tovallola.

Per fer bona la victòria en el debut contra el Lusitans, el Sant Julià haurà de guanyar l'Encamp la propera jornada en una lliga Becier on no hi ha rival petit.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.