Cédric Gracia s'imposa a la Mega 2 Enduro RX

250 participants internacionals han disputat avui la final de la Mega 2 Enduro RX al Vallnord Bike Park de la Massana. Una darrera prova que arriba després de la competició d'ahir, en què els esportistes van haver de fer front a tres traçats cronometrats.

Les dues mànegues del dia s'han disputat aquest matí. Davant dels ciclistes un circuit de 15 minuts que arrencava al pla de la Cot i arribava a la Massana, en un descens ben costerut. Els corredors han sortit en grups de 20 en intervals de 5 minuts, mantenint l'ordre de classificació obtingut a les proves d'ahir.

El guanyador de totes dues mànegues ha estat Cédric Gracia, el resident francès que coneix millor que ningú el Bike Park de la Massana, on fins i tot ha traçat algun recorregut de descens. El francès Karim Amour, segon a la primera mànega, s'ha proclamat campió de la classificació general, després que l'alemany David Schimied no el pogués superar.

Amb aquesta prova es tanca el circuit de Mega Enduro d'enguany i no serà fins al proper estiu que tornem a tenir a Andorra els corredors.

Informa: Judit Pedrós/Jordi Domingo    Imatges: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.