El Centre Esportiu Sant Julià no renuncia a la lluita per l'ascens a Segona B

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els de Talín Puyaltó van derrotar ahir al vespre el Rubí per 5 gols a 2. Un resultat que sembla molt més fàcil del que realment va ser.
L'enfrontament contra l'avantpenúltim de la lliga, sobre el paper no havia de presentar complicacions, però, un cop més, no va ser així. Dos gols dels visitants a les acaballes de la primera meitat van situar un temible 2 a 0 al marcador. Afortunadament en el darrer minut abans del descans Nuno Dias escurçava distàncies. A la segona meitat, continuaven les dificultats per obrir la llauna amb una defensa tan tancada. Només la inspiració de Nacho Llamas ho va fer possible. Un minut més tard, en el 26, Jorge Dias consumava la remuntada amb el suport del pivot. Justament Barbosa va rebre el premi al bon partit amb dos gols en el darrer minut quan el Rubí pressionava amb més intensitat. Queden tres jornades per acabar la lliga i el Sant Julià és, ara mateix, quart a la classificació de Tercera.Informa: Cesc Sanjuan Imatge: JM Garcia