Chougkaz brilla en absència de Doumbouya i es consolida com a peça clau

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nikos Chougkaz és una de les sensacions de la Lliga Endesa. Amb la baixa del lesionat Doumbouya, l'aler-pivot grec s'ha convertit en una peça imprescindible per a Natxo Lezkano. Confia en mantenir el gran nivell mostrat fins ara perquè l'equip continuï sumant victòries.

Nikos Chougkaz ha tingut prou amb dos partits, contra el Baskonia i el Leyma Corunya, per demostrar que el seu fitxatge va ser tot un encert. La lesió de Sekou Doumbouya ha donat molts minuts al grec en la posició de quatre i la resposta ha estat excel·lent, amb anotació, rebot i força encert des de la línia de tres. 

"Per ser sincer, m'he estat preparant per això, per a l'inici de la temporada. Tot l'estiu vaig estar entrenant molt i treballant dur. I estic molt content, primer de tot perquè estem guanyant i això és el que realment importa. L'entrenador m'ha demanat que doni el millor de mi i això és el que estic intentant a la pista."

Nikos Chougkaz, jugador del MoraBanc Andorra

Procedent del Peristeri de la lliga hel·lena, aquesta és la primera experiència del jugador de 24 anys a l'ACB. No ha necessitat, però, de l'habitual temps d'adaptació per mostrar un gran nivell.

"Després de la darrera temporada a Grècia, volia jugar fora del meu país i especialment a l'ACB, que és una de les millors lligues d'Europa. Era un repte per a mi, volia jugar aquí amb els millors. Vaig parlar amb bons companys que havien jugat aquí abans, com Vlado o Thanassis Antetokoumpo i em van explicar moltes coses, així que estava preparat."

Nikos Chougkaz, jugador del MoraBanc Andorra

Sap que els rivals el tindran molt en compte a partir d'ara, però afronta els pròxims compromisos amb confiança.

Amb Doumbouya encara de baixa, aquest diumenge Chougkaz tornarà a ser un dels jugadors més utilitzats per Natxo Lezkano a la pista del València.

Informa: Joan López
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.