Christian Garcia "Hem de tocar de peus a terra, som el que som"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El d'ahir va ser un cop de realitat per a l'Unió Esportiva Santa Coloma a Letònia. Dura eliminació a la lliga Europa contra el Rigas, amb 9 a 0 en el global de l'eliminatòria. 

La plantilla va mirar de tocar de peus a terra després del partit. Ara esperen rescabalar-se'n a la tercera ronda de la Conference League, aquesta tarda sabran el rival.

"Molt fotuts, és una hòstia molt gran, toca millorar i tocar de peus a terra, primer. Estar junts, són els moments més fotuts del futbol, tornar cap a Andorra, fer autocrítica i adonar-nos del que som. El somni és un somni però som el que som."

Christian Garcia, jugador UE Santa Coloma

"És un partit per aprendre, seguir millorant i ser conscients que seguim vius a Conference hem d'estar orgullosos del camí que estem tenint. Avui un cop dur i un cop de realitat per veure el nivell dels campions a Europa" 

Boris Antón, entrenador UE Santa Coloma

Informa: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.