Cita amb la lliga Iberdrola per a Berta Miquel

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de participar a l'Europeu de gimnàstica rítmica, Berta Miquel competirà aquest cap de setmana a la lliga Iberdrola espanyola. Ho farà representant l'Sport Rítmic de Mallorca, en cinta i maces.

Les bones actuacions internacionals de Berta Miquel no han passat desapercebudes per a l'Sport Rítmic de Mallorca, que el març passat li va oferir competir a la lliga Iberdrola de segona divisió. Ho farà aquest cap de setmana a Logronyo, en els aparells de cinta i maces.

Per a la gimnasta de 18 anys i per la federació, suposa un premi i una motivació afegida perquè prova que el seu treball "es valora fora d'Andorra, per exemple a Espanya, que té un gran nivell en rítmica". Clàudia López, la directora tècnica de rítmica de la FAG, coincideix que és un "orgull i un reconeixement que ens tinguin en compte a Andorra com a fitxatge internacional. És un impuls".

Miquel competirà a la lliga Iberdrola pocs dies després de fer-ho a l'Europeu de Budapest, on va acabar 58a de 76 participants, amb la 50a plaça en pilota com a millor resultat. "Tres dels quatre exercicis els vam poder demostrar molt bé a pista. Portem tres anys treballant molt bé i hem evolucionat molt. Hem pujat 5 ó 6 punts la nota dels meus exercicis" reconeix la gimnasta.

Logronyo tancarà la temporada internacional de la gimnasta. Després dels Jocs Olímpics s'obrirà un nou cicle, amb un nou codi de puntuació. 

Informa: Joan López

Imatges: Fernando Montero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.