El City Escaldes, un projecte de casa per a casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El City Escaldes ha debutat al futbol sènior amb un projecte pensat completament per a fomentar la base i els jugadors nacionals. A curt termini, l'objectiu és pujar a primera, tot i que ho tindran complicat contra equips amb més experiència com el Carroi i l'Atlètic Amèrica.

L'exinternacional Sebas Gómez va engegar fa un parell de temporades el City Escaldes amb l'objectiu de promocionar els jugadors andorrans a la lliga nacional. Després d'anys amb equips de base, aquesta temporada han fet el salt amb un equip sènior a segona divisió.

Per a Gómez és important que serveixi per a promocionar gent del Principat. "Confiem en la gent de casa i jove d'aquí Andorra i tenim molta gent del país. Volem que la dinàmica del club tingui com a objectiu que els joves de la base tinguin un lloc al primer equip". Malgrat la joventut i tenir equips amb més experiència com l'Atlètic Amèrica i el Carroi, que acaben de baixar de primera, l'objectiu dels escaldencs és l'ascens. Gerard Estrada assegura que busquen arribar com més amunt millor.

Els de Gómez són líders provisionals després de les dues primeres jornades, amb una victòria i un empat. El proper partit serà contra l'Atlètic Amèrica en el primer gran repte de la temporada.

Informa: Joel Romero

Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.