Clàudia Guri afronta amb opcions el Campionat d'Espanya promesa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tres atletes de la federació disputaran aquest cap de setmana el Campionat d´Espanya promesa a Sant Sebastià. Clàudia Guri, amb la millor marca dels inscrits en les proves de salt d´alçada i triple salt, és l´opció més clara de medalla.

Clàudia Guri buscarà aquest cap de setmana la doble corona en alçada i triple salt al Campionat d´Espanya promesa en pista coberta a Sant Sebastià. La saltadora del Club Esportiu Sant Julià, que ha obert la temporada amb tres ors i un bronze al Campionat de Catalunya absolut i promesa, té la millor marca de les participants en les dues proves.

Al costat de Guri competiran a Sant Sebastià els migfondistes del CAVA Pol Moya i Carles Gómez. Moya acredita la vuitena millor marca dels participants en la prova dels 800 metres i aspira a disputar la final. Gómez, amb la 23a millor marca en el 1.500, s´estrena en un Campionat d´Espanya.

Demà es disputaran el concurs de triple salt i les semifinals en 800 i 1.500. Diumenge tindran lloc les finals de les dues curses i la prova d´alçada.

Informa: Joan López Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.