Clàudia Guri afronta un any ple de cites i amb el somni olímpic a l'horitzó

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després d´un any carregat de cites internacionals i amb una progressió força destacada, Clàudia Guri afronta el 2016 amb el llistó molt alt. La saltadora mantindrà la polivalència però se centrarà en les proves de triple salt i alçada. Els Jocs Olímpics de Rio la il·lusionen, però assegura que no té pressa.

El 2015 havia de ser per a Clàudia Guri un any de transició, després de deixar enrere una prometedora carrera com a jugadora de bàsquet i apostar per l´atletisme. Però en aquests dotze mesos la saltadora ha mostrat una progressió meteòrica, rebaixant marques i acumulant experiència internacional, des del Campionat d´Espanya fins a l´Europeu i, finalment, al Campionat del Món absolut.

Fins ara ha compaginat les competicions de llargada, triple salt i alçada. En el futur pensa mantenir la polivalència, tot i que reconeix que la progressió en les marques l´anirà especialitzant.

El 2016 arriba carregat de cites per a Clàudia Guri. Participar als Jocs Olímpics de Rio el mes d´agost seria un somni, però diu que no té pressa.

Amb només 20 anys i un sostre encara llunyà, Guri està disposada a entrenar dur per anar fent realitat tots els seus objectius.

Informa: Joan López Imatge: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.