Clotet confia en recuperar les places d'universalitat malgrat no tenir representació al COA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació de Natació no tindrà cap representant a la candidatura que encapçala Xavier Espot Miró per presidir el Comitè Olímpic Andorrà. Tot i això, el president de l'entitat, Joan Clotet, confia que la futura comissió permanent serà sensible a la demanda de tornar a aprofitar les places olímpiques d'universalitat. 

El lliurament de premis de la Copa d'Andorra ha servit per fer balanç de la temporada i reconèixer els resultats més destacats de les diferents seccions de la federació de natació. Després dels Jocs de París arrenca un nou cicle olímpic i també una nova etapa al COA amb les eleccions previstes l'1 d'octubre. L'entitat presidida per Joan Clotet no tindrà, però, cap representant a la futura comissió permanent. 

Clotet confia que la llista de Xavier Espot Miró serà més sensible a reobrir el debat sobre les places d'universalitat, que no s'han aprofitat en les últimes edicions dels Jocs, a Tòquio i París. 

En el vessant esportiu, la federació obre una temporada il·lusionant, amb els Jocs dels Petits Estats d'Andorra a l'horitzó i el debut de la natació artística a la cita.  

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.