Comapedrosa Andorra Open en versió de butxaca

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dissabte s'ha disputat a Arinsal la Comapedrosa Open puntuable per la Copa d'Andorra i d'Espanya. La cursa ha estat condicionada per la manca de neu. De cara a la setmana vinent l'organització espera poder millorar les condicions per acollir la Copa del Món.

160 dorsals han participat en la Comapedrosa Open dividits en les diferents categories. Han sortit d'un en un i han lluitat contra el cronòmetre. Era una prova individual però ha semblat un esprint tenint en compte les distàncies.

En un espai molt reduït s'ha celebrat la prova d'aquest dissabte, en total 530 metres de desnivell positiu i amb sortides d'un en un. De cara al proper cap de setmana es treballa per ampliar la zona de competició fins a la pista del Pic Negre i poder fer una sortida en massa.

"Avui l'hem adaptat donades les condicions de la neu per poder fer una cursa amb un espai més reduït. Aprofitant el treball de tota la setmana per a la Copa del Món utilitzarem la part dreta de l'estació, farem una volta i farem sis repeticions al circuit. En total es faran entre 1.000 i 1.500 metres de desnivell positiu. La setmana que ve la sortida serà en massa."

Toni Rodríguez, director serveis en muntanya Pal Arinsal

Pel que fa a la competició avui només hi han faltat els dos primers espases de la federació. Oriol Olm i Lea Anción s'han reservat per al relleu mixt de demà. L'únic podi ha arribat en categoria sub-16 amb la tercera plaça de Joan Lluch.

"Ha estat molt dur, però anar fent i anar patint. Jo venia a guanyar però estic prou content amb la tercera plaça, hem competit a casa amb els ànims de tots i molt content."

Joan Lluch, esquiador FAM

Adrià Bartomeu i Max Palmitjavila han estat cinquens en categoria absoluta i sub-20 respectivament. Demà es tanca la Comapedrosa Andorra Open amb la prova de relleu mixt.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: Txell Taboada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.