Sense complexos a Vitòria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Natxo Lezkano espera que el MoraBanc repeteixi amb el Baskonia els bons partits que ha fet davant dels altres rivals d'Eurolliga. El tècnic basc s'enfrontarà per primera vegada a Dusko Ivanovic, amb qui va debutar a l'ACB com a assistent. 

Cada partit comença de zero i Natxo Lezkano és conscient que la bona ratxa del seu equip no serà cap garantia diumenge al Fernando Buesa de Vitòria. El tècnic del MoraBanc té clar quina imatge cal donar. "Ens hem enfrontat a grans rivals i hem donat la cara, així que cal anar amb la mateixa mentalitat."

Serà la primera vegada que Lezkano s'enfrontarà a un dels seus mestres, Dusko Ivanovic, amb qui va treballar com a tècnic assistent durant quatre temporades al Baskonia. Lezakno reconeix que va ser "un luxe" començar els seus primers anys com a professional al seu costat.

L'equip ha fet aquest matí el primer desplaçament de la segona volta sense Tyson Pérez, que haurà d'esperar per reaparèixer. 

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.