Condemnats pels "errors" puntuals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Millorar els resultats passa per corregir les errades individuals. Passada l'última ensopegada a Albacete, el vestidor del Futbol Club Andorra destaca la dificultat del partit de dijous al Nacional contra el Saragossa. 

Després d'encaixar la quarta derrota del curs al Carlos Belmonte, Eder Sarabia es va tornar a mostrar molt crític amb l'actuació de l'equip durant la primera part i va apel·lar a la responsabilitat individual dels jugadors.

El vestidor viu la situació amb tranquil·litat. "De fantasmes, no en veiem", diu Alex Petxarroman, "sabem que hem fet bons partits però també que no hem estat bé en d'altres. També sabem el que hem de corregir". L'autor de l'únic gol a Albacete té clar el diagnòstic i també que per capgirar la dinàmica actual cal evitar els "nostres errors puntuals". 

El pròxim compromís arribarà aquest dijous al Nacional, contra el Saragossa dels extricolors Aguado, Valera i Bakis. Un rival que ve després d'encadenar dues derrotes però que, segons Petxarroman, és "un equipàs". Només quatre dies després de rebre els aragonesos, l'Andorra jugarà a Elx. 

Informa: Joan López 

Imatges: Joan López i Pere Besolí 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.