Conjura per aturar un líder intractable

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La derrota a Zamora ha activat la plantilla del Futbol Club Andorra de cara al compromís contra la Cultural Leonesa. Tallar la ratxa del líder invicte serà clau, i per aconseguir-ho caldrà recuperar la solidesa defensiva.

Amb la lliçó apresa després de la desfeta a Zamora, el FC Andorra es prepara per a l'importantíssim partit de dissabte contra el líder, la Cultural Leonesa, que arribarà al Nacional sense perdre. "Hem de guanyar a casa perquè no ens treguin més punts, però sense ansietat perquè encara queden molts punts en joc" ha comentat Pablo Trigueros.

La 'Cultu' només s'ha deixat dos punts dels 24 possibles i trencar-los la ratxa "seria molt important, estem molt mentalitzats". Treure un resultat positiu depèn de mostrar-se sòlids al darrere, on l'equip només ha encaixat 5 gols en 8 jornades. Per Trigueros, "si mantenim la porteria a zero estarem sempre més a prop de guanyar".

Els números al Nacional acompanyen amb dues victòries i un empat. Encara som a l'inici de la temporada, però els de Ferran Costa volen mostrar tot el seu potencial i la millor oportunitat arribarà dissabte a dos quarts de quatre de la tarda contra els lleonesos.

Informa: Joel Romero

Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.