Continua la lluita aferrissada per entrar al play-off de la lliga Endesa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La trenta-dosena jornada de la lliga Endesa ha deixat la bona imatge del MoraBanc Andorra, en la derrota per la mínima al darrer segona a la pista del líder. Pel que fa a la resta d'equips, continua la lluita aferrissada per entrar al play-off i per eludir el descens.
El MoraBanc Andorra es va quedar amb la mel als llavis. Aquest cop de dits de Gustavo Ayón va donar la victòria al líder. De fet amb el triomf d'ahir els blancs s'asseguren acabar primers a la fase regular. L'emoció està en la lluita per entrar al play-off i per evitar el descens. En l'avantpenúltima jornada cap dels equips implicats va poder guanyar. Sevilla, Guipuzkoa, Manresa i Fuenlabrada van perdre i tot continua igual. El Fuenlabrada tanca la taula amb 8 triomfs i el Manresa ocupa l'altra plaça de descens amb 9. Continuen sense estar salvats el Guipuzkoa i el Sevilla, amb 10. També està molt emocionant la lluita per entrar al play-off pel títol. Laboral Kutxa, Gran Canària i CAI Saragossa estan empatats amb 17 victòries. Els alabesos són setens, els canaris vuitens i els aragonesos ocupen la novena plaça. El FIACT Joventut, sisè amb 18 victòries, s'acosta al play-off. Malgrat la derrota davant el Barça, el Bilbao amb 19 victòries ho té gairebé fet. Quino Colom va ser el millor dels biscaïns al Palau Blaugrana amb un doble - doble, 10 punts i 11 assistències. Queden dues jornades per decidir les places de play-off i les de descens. El MoraBanc Andorra intentarà celebrar la permanència guanyant l'Obradorio aquest dissabte al Poliesportiu. Els gallecs han derrotat l'Unicaja, que continua en crisi.Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Lliga Endesa Locució: Àlex Moldes
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.