Conveni amb la Federació Espanyola d'Esquí per impulsar el freestyle

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació d'Esquí ha signat un conveni amb l'espanyola en referència al freestyle. Per això, un jove català s'està entrenant aquests dies amb l'equip andorrà. És un conveni que beneficia totes dues federacions.

Gerard Garcia, un jove català de quinze anys, s'està entrenant aquests dies amb l'equip andorrà de freestyle de la Federació d'Esquí. Això és possible gràcies a un conveni firmat entre la FAE i la Federació Espanyola. A Andorra hi ha molt més nivell i millors instal·lacions per preparar les competicions que no pas a Espanya, i l'equip d'aquí és un equip reduït. Per això, totes dues entitats en surten beneficiades.

Ara, el Gerard, ja és un més. Aquesta temporada seguirà el mateix calendari que la resta d'integrants de l'equip andorrà, Scotty Jordan i Carlos Agüarel·les, ara lesionat.

Informa: Xavi Bonet     Imatge: Víctor Reolid

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.