El conveni de l'ús de l'Estadi Nacional es tancarà abans de final de mes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El conveni per l'ús de l'Estadi Nacional avança i es podria signar a final de mes. Les parts implicades han mantingut contactes recentment amb el Govern i només falten alguns serrells per tancar. En l'acord, quedarà al marge l'estadi que està construint la Federació de Futbol a Encamp i que havia provocat el rebuig de l'entitat presidida per Fèlix Álvarez.

Continuen les converses entre el ministeri d'Esports i totes les parts implicades per tancar el conveni d'ús de l'Estadi Nacional. Fonts coneixedores de les negociacions asseguren que es podria signar abans que acabi el mes. L'acord preveu que el FC Andorra utilitzi tota la temporada l'estadi i que el canvi de la gespa no es faci fins a l'estiu del 2025. Mentrestant podran seguir jugant-hi tant els tricolors com les seleccions de futbol.

Per a la temporada 2025-2026, l'Andorra hauria de negociar amb la federació per utilitzar l'estadi que l'entitat està construint a Encamp. Precisament aquest punt ha desaparegut del redactat del conveni. I és que la federació hi estava en contra en considerar que no havia d'aparèixer perquè es tracta d'una negociació entre privats.

Una vegada superat aquest entrebanc, les converses estan ben encarades i queden per concretar alguns serrells. Res, en principi, que impedeixi que el conveni s'acabi signant aquest agost.   

Informa: Sergi Cano
Locució: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.