Crida de l'ACA i els pilots andorrans per continuar al Mundial de ral·lis

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Carchat i el seu copilot Claudi Leite han fet balanç de la temporada. De la mà de l'Automòbil Club Andorra han fet una crida per donar continuïtat al projecte del mundial de ral·lis. El subcampionat en la categoria de producció aconseguit en l'any del debut és el millor aval per a aquest equip format per dos andorrans.

Joan Carchat i Claudi Leite han debutat al Mundial aquesta temporada en la categoria de producció. Problemes mecànics i adaptació a banda, els andorrans han estat capaços de guanyar quatre de les set proves disputades. El secretari general de l'Automòbil Club Andorra, Antoni Sasplugas, ha fet una crida perquè els 9 anys que porten treballant amb aquest equip no caiguin en sac buit. Ha reivindicat que "tenen el talent" i "és l'oportunitat perquè Andprra sigui al Mundial de ral·lis". Sasplugas dubta que es tornin a repetir les condicions que hi ha actualment amb el "talent i esforç" de pilots andorrans, perquè "és molt difícil portar esportistes d'aquí als campionats i ara en tenim dos".

Joan Carchat vol tornar al Mundial i aprofitar l'experiència d'aquesta temporada "però no amb categoria Producció sinó amb el World Ral·li Car 2, el pas previ a la categoria reina", diu el pilot. Per aconseguir-ho, però, "fa falta un pressupost molt gran". Carchat fa una crida per aconseguir els recursos que necessiten per posar-se a treballar durament "per com a mínim intentar-ho un any i veure com estem".

El pressupost aproximat per fer 7 de les 13 proves del World Ral·li Car 2 és de 300 mil euros. L'equip creu que té el potencial per arribar lluny al mundial.Claudi Leite defensa que Carchat "té el nivell més que superat" per afrontar les proves. "Si tinguéssim l'oportunitat, faríem un bon paper", conclou.

Joan Carchat i Claudi Leite s'han marcat l'entrada del 2016 com a data límit per començar a tancar el pressupost.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.