Cristian España apadrina un campus de motocròs i enduro

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cristian España disputa a partir d´aquesta tarda la Baja Aragón, puntuable per a la Copa del món de bajas, i que li servirà de rodatge per al proper Dakar. Abans, el pilot d´enduro ha estat amfitrió d´un Campus nou a casa nostra, amb les motos com a protagonistes.
Tenen entre vuit i setze anys i comparteixen la passió per les motos. Durant les darreres setmanes han participat en el MotoCamp que l´empresa catalana Camp Rialp organitza a Andorra. L´escenari és el circuit que el pilot Cristian España gestiona a Santa Coloma i que s´ha convertit en una plataforma perfecta per impulsar el motocròs i l'enduro a casa nostra. Els joves aprenents de pilot gaudeixen de valent en unes estades adaptades als diferentes nivells, des dels que comencen fins als més experts. Des d´avui Cristian España canviarà Santa Coloma pels Monegros, on fins diumenge disputarà la Baja Aragón com a part de la seva preparació per al proper Dakar. Informa: Joan López Imatge: Jordi Seabra
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.