Cristian España torna a gaudir a la moto i vol donar guerra en el comiat de les Ice Gladiators

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de la decepció per no participar al Dakar a causa d'una lesió a la mà, Cristian España ha pogut gaudir de la moto aquest hivern amb la participació als Ice Gladiators. El campionat de motociclisme sobre gel arriba demà a la la darrera cita. El pilot de Gas Gas vol donar guerra i després començar la posada a punt per a la primera prova del Campionat d'Espanya d'enduro.

Cristian España tenia l'espina de no haver participat fins ara a les curses sobre gel dels Ice Gladiators per la coincidència amb el calendari amb el Dakar. Aquest any ha pogut assaborir les sensacions d'un pilotatge que no té res a veure amb les dunes i el desert.

"Et dona sensació que s'agafi molt, després marxa. Tens aquesta sensació d'inestabilitat que un cop ja li has trobat el punt és quan gaudeixes. Si que és veritat que hi ha canvis constants del terreny, però el control és bastant fàcil de portar. La sensació i l'adrenalina que deixes anar al gel és brutal", expressa Cristian España.

La lesió a la mà que el va deixar sense Dakar ja està gairebé del tot oblidada. Volia reaparèixer a la Bassella Race, però finalment va ajornar la tornada.

Españ explica que "la meva mà està molt bé, estic corrent ja sense cap protecció i la resposta és bona".

Ja recuperat del sotrac més dur de la seva carrera com a pilot, torna a mirar el futur amb optimisme.

"És passar aquest forat i passar pàgina i mirar endavant. Les ganes i la motivació estan i volem començar un 2019 a tope", diu el pilot.

Dissabte vol donar guerra en les tres mànegues i tancar els Ice Gladiators amb una victòria. Els motors es posaran en marxa a partir d'un quart de vuit de la tarda al circuit d'Andorra Pas de la Casa.

Informa: Joan López
Imatges: Guillem Casal
Locució: Laura Massegú

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.