Cristian España viatja a Argentina, amb el cap al Dakar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cristian España és cada vegada més a prop de fer realitat el somni de participar al ral·li Dakar. El pilot d´enduro marxa avui cap a l´Argentina per disputar el Desafio Ruta 40, amb l´objectiu de continuar acumulant rodatge i la possibilitat, si guanya, de tenir pagada la inscripció per a la propera edició del ral·li més dur del món.

Cristian España sap que aquest és un any decisiu. El pilot d´enduro ha apostat molt fort per fer realitat el somni de disputar el ral·li Dakar i continua complint tots els passos previs.

Avui marxa a l´Argentina per disputar, a partir de dilluns, el Desafío Ruta 40 de les Dakar Series. 5 etapes i més de 5.000 quilòmetres que li permetran continuar aprenent i acumulant rodatge amb la Suzuki. A l´Argentina, España competirà en la categoria rookie, amb un al·licient afegit: si guanya, el premi serà la inscripció pagada per al proper Dakar, amb un cost de 15.000 euros. Una ajuda que seria molt ben rebuda pel pilot de Suzuki, que mentre suma quilòmetres i dunes continua trucant a totes les portes per ser a la línia de sortida del proper Dakar.

Després de completar el Desafío Ruta 40, España disputarà la Baja Aragón el mes de juliol i una altra prova de les Dakar Series, el Desafío Inca, al Perú, ja al mes de setembre. Si tot va bé, espera fer-ho amb la participació per al proper Dakar a la butxaca.

Informa: Joan López   Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.