Cristiano Ronaldo serà la gran incògnita fins abans del partit

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la selecció de Portugal, totes les mirades són per a Cristiano Ronaldo. L´astre portuguès es va entrenar ahir amb la resta de companys, però la gran incògnita és si aquesta nit jugarà.

Ara fa un any li va fer quatre gols a Andorra i en porta 14 en aquesta fase. El seleccionador, Fernando Santos, mantindrà el suspens fins al moment del partit.

Al costat de Ronaldo no falten cares conegudes a la llista de Portugal, com el central Pepe i l´extrem Ricardo Quaresma, tots dos al Besiktas turc, o els blaugranes Nelson Semedo i André Gomes. Portugal s´està jugant la primera plaça del grup B amb Suïssa i, per guanyar-se el bitllet directe al Mundial de Rússia, ha de sumar els tres punts d´aquesta nit a Andorra i el tres de dimarts vinent contra els helvètics. Saben que l´actitud pot ser clau.

El partit d´aquesta nit serà també una festa per a la comunitat portuguesa resident al país, que des de fa dies vibra amb el seu gran ídol.

Informa: Joan López
Imatge: Anna Romagosa

Locució: David Domingo

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.