Cristina Llovera progressa en un centre de tecnificació amb els millors atletes britànics

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La millor velocista del país, Cristina Llovera, porta dos mesos a Londres progressant en un centre de tecnificació amb els millors atletes britànics.

Durant el període nadalenc, molts esportistes que resideixen fora del país tornen a casa per passar aquests dies amb la família. És el cas de la Cristina Llovera, que des da fa dos mesos es prepara en un centre de tecnificació a Londres. La jove atleta afronta un 2016 carregat de cites importants i amb els Jocs de Rio a l´horitzó.

L´octubre passat Cristina Llovera obria una nova etapa en la seva encara curta carrera esportiva. La jove velocista de 19 anys marxava a Londres per seguir progressant en un centre de tecnificació especialitzat per a velocistes amb els millors atletes britànics. L´adaptació fins ara ha estat molt bona.

Llovera compagina la preparació a Londres amb els estudis de psicologia a distància. El treball tècnic i físic d´aquests dos primers mesos ja ha començat a donar resultats.

La plusmarquista nacional dels 100 metres afronta una temporada plena de reptes, com el Campionat del Mediterrani sub-23, el nou míting de l´Associació de Petits Estats a Malta i l'Europeu absolut. A l´horitzó també hi ha, com no, els Jocs Olímpics de Rio.

D´aquí a pocs dies tornarà cap a Londres per seguir amb una progressió molt prometedora. La seva intenció és prorrogar l´estada fins al proper mes de juny.

Informa: Joan López Imatge: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.