La Cursa Popular de la capital tanca la festa major amb canvi de recorregut

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un any més i, ja en van 32, aquest vespre es tancarà la festa major d'Andorra la Vella amb la Cursa Popular, que enguany canvia completament el recorregut. La sortida de la cursa llarga és prevista les 20.15h.

Aquest any la prova arriba plena de novetats. La primera i més destacada, la modificació de tot el recorregut. La rotonda del Govern i la plaça Lídia Armengol seran a partir d'ara, el centre neuràlgic. Dissabte les inscripcions es van tancar per internet. Aquesta tarda hi haurà la darrera oportunitat de formalitzar-la en persona entre dos quarts de quatre i dos quarts de set de la tarda, a la sala Àgora, a la plaça Lídia Armengol, al preu de tres euros.

La cursa llarga tindrà una longitud de 2.600 metres. Ara sortirà de la rotonda de Govern i passant pel Lycée, s'aprofitarà molt més el doble vial del riu Valira fins al carrer Prat Salit, per tornar al punt del sortida per l'avinguda Salou. A banda, hi haurà tres recorreguts més curts per als més menuts, de 80, 110 i 690 metres. La primera sortida serà a dos quarts de vuit del vespre, la cursa llarga arrencarà a un quart de nou.

La participació està limitada a 400 corredors.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.