DaJuan Summers, molt a prop de convertir-se en el segon fitxatge del MoraBanc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de fer oficial ahir el fitxatge de l´aler-pivot anglès Daniel Clark, el MoraBanc Andorra podria tancar molt aviat la segona incorporació. DaJuan Summers, un aler-pivot amb experiència a l´NBA i que la temporada passada va jugar a l´Herbalife Gran Canària, on no va poder demostrar la seva qualitat.

DaJuan Summers podria convertir-se en les properes hores en la segona incorporació del MoraBanc Andorra. L´aler nascut a Baltimore, que també pot jugar de 4, té 27 anys, fa 2 metres 3 i la temporada passada va jugar a l´Herbalife Gran Canària. Va aterrar a la lliga Endesa com un dels fitxatges estrella pel seu passat a l´NBA, on va ser escollit amb el 35 del draft l´any 2009 i va jugar als Detroit Pistons, New Orleans Hornets i Los Angeles Clippers. Summers, però no es va guanyar la confiança del veterà tècnic Aíto Garcia Reneses i va ser tallat pels grancanaris després de 18 partís. 

Des de la secretaria tècnica es veu Summers com un bon complement per a Daniel Clark, que el club va confirmar ahir com el primer fitxatge. Francesc Solana s´ha referit al que pot aportar l´aler- pivot anglès, de 26 anys i 2 metres 10, que la temporada passada va jugar al Fuenlabrada, amb 8 punts i 4 rebots per partit de mitjana. 

Falten encara 4 efectius per tancar la plantilla, però les incorporacions estaran condicionades a la continuïtat de Jawai i Bogdanovic, amb qui el club negocia la renovació. 

Dimecres finalitza el termini de 10 dies hàbils perquè el club tanqui un acord amb tots dos jugadors. Abans se sabrà la resposta de Summers.

Informa: Joan López       Imatge: Robert Querol / ACB

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.