Dani Fornell queda apartat de la competició un mes per un esquinç de lligaments

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dani Fornell necessitarà quatre setmanes per tornar a la competició, després de la caiguda que ha patit aquest matí a la prova del Freeride World Tour celebrada a Arcalís. L´esquiador forapista pateix un esquinç de lligaments al genoll esquerre, una lesió menor del que s'esperava en principi.

Abans de començar, Fornell assenyalava el cel per dedicar la seva baixada al rider Minh Becker, habitual d´Arcalís, que va perdre la vida el cap de setmana passat víctima d´una allau. L´inici no podia ser més espectacular, amb un bon salt, però en el segon, amb un traçat molt castigat pel pas dels esquiadors, el rider no ha planxat el salt i ha anat pel terra. Després de les proves a l´hospital, tindrà un mes de baixa i es perdrà dues curses, a les Arcs i Jazna. Un contratemps en les aspiracions de tornar l´any vinent al Freeride World Tour, però que no li han tret el seu habitual optimisme, com hem pogut veure aquesta tarda: "Patia que pogués ser un trencament dels lligaments creuats i per sort només ha estat un esquinç així que estic molt content. D'aquí un mes torno a competir. Pel meu gust era una baixada guanyadora però no he pogut fer més que dos saltets, ha quedat en res", ha comentat Fornell.


Informa: J.López/C.Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.