Dani Martín i Samper, en línia ascendent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb un mercat que es va tancar el 31 d'agost, el FC Andorra, com la majoria d'equips, està en fase de construcció. Va patir tres derrotes consecutives i l'equip ha posat fil a l'agulla per reconduir la situació. S'ha aturat la sagnia però l'Andorra encara serà molt millor a l'equador de la temporada. Van sortint brots verds com Dani Martín o Samper.

Segon partit com a titular i Dani Martín aconsegueix una segona porteria a zero, el porter format a Mareo es va mostrar molt segur sota els pals. "Jugar contra l'Sporting és molt especial per a mi, i jugar contra ells, fer-ho bé i deixar la porteria a zero, em fa estar molt bé", reconeixia el porter.

L'equip mossega més, Sergio Molina es va fer un fart de recuperar pilotes. També va destacar Sergi Samper, segona titularitat consecutiva per a ell. Un jugador més posicional respecte a Jandro, un mig centre que dona molt equilibri a les transicions de l'equip. Sarabia ja ho tenia clar: "ja sabíem que ens donaria molt bon rendiment, que era qüestió que s'anés adaptant."

Ara l'Andorra competeix millor, amb aquesta base més sòlida cal seguir creixent, propera estació: Albacete.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.