Darrer entrenament abans dels partits internacionals

El combinat nacional de futbol ha fet, aquesta tarda, el darrer entrenament a terres andorranes abans d'afrontar el dos partits de classificació per a la fase final del mundial del Brasil.

Abans de marxar per fer nit a Barcelona, Koldo Álvarez ha donat la llista definitiva de divuit jugadors. Cau de la preconvocatòria de 23 Victor Hugo, sancionat; les dues novetats: Àlex Roca i Oriol Fité; i la sorpresa principal, Ludovic Clemente, que es queda a Andorra esperant tenir l'oportunitat contra Holanda.

Respecte l´empat davant de Moldàvia, entra a la llista Marcio Vieira. Andorra jugarà divendres davant de Turquia a 20.00h, hora andorrana i Koldo Álvarez destaca del rival que és fort i "que estrena entrenador, per tant, té una motivació especial, amb jugadors en molt bona forma".

Informa: Cesc Sanjuan     Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.