El davanter Pablo Moreno, proper fitxatge del FC Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra està a prop d'anunciar el fitxatge de Pablo Moreno, davanter centre de 21 anys, que arribarà al Principat després de desvincular-se del Marítimo de Portugal. Tot i la joventut, té una trajectòria destacada amb formació a la Masia del Barça i pas per la base de clubs com la Juventus i el Manchester City. També va jugar dos anys a segona amb el Girona. 

El FC Andorra ha tancat la incorporació del davanter centre que vindria a ocupar la posició deixada vacant per Sinan Bakis. L'elegit és Pablo Moreno, que arriba lliure després de sortir del Marítimo portuguès.

De 21 anys, té un currículum que impressiona. Sorgit de la base del Barça va fitxar per la de la Juventus. Després el va incorporar el Manchester City per 10 milions d'euros al segon equip. La vinculació del club citizen amb el Girona el va portar cedit a l'equip català dues temporades i d'allí va emigrar l'any passat cap a Madeira per buscar minuts al Marítimo, de la primera divisió portuguesa.

experiència a segona divisió espanyola, on va jugar més de 1.100 minuts amb el Girona, amb tres gols. Amb els gironins va pujar a primera. Ara arribarà a Andorra amb la intenció de trobar estabilitat i consolidar-se en el futbol professional.

Informa: Sergi Cano
Imatges: XTVL
Locució: Carles Alonso

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.