David Eudal fa un balanç positiu de les primeres setmanes tot i perdre contra l'Obradoiro

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc va deixar escapar una oportunitat de despenjar-se de la part baixa, després de perdre contra el Monbus Obradoiro. L'equip va patir la manca de consistència, sobretot a l'inici. Tot i això, Eudal fa un bon balanç d'aquestes setmanes com a primer entrenador.

Els de David Eudal van recordar vells fantasmes al Fontes do Sar, després de perdre davant un rival directe en la lluita per la permanència i acusar la manca de consistència, sobretot els primers dos quarts. 

Com ja ha passat en altres partits, el pas per vestidors va actuar d'esperó per a l'equip que va ser capaç d'aixecar una diferència de 17 punts. Tot i fer el més difícil, els d'Eudal van patir la manca d'encert i circulació de pilota els darrers minuts. Aquest fet van aprofitar-lo els locals per acabar d'endur-se el partit, per 81 a 73.

La nota positiva és que el MoraBanc manté el basket-average amb els gallecs, però continua sense desenganxar-se de la part baixa de la classificació. El tècnic fa un balanç positiu de les primeres dues setmanes al capdavant de la banqueta.

Els tricolors se situen quinzens amb 7 victòries i 13 derrotes. Ara arriba l'aturada de la Copa del Rei i les finestres FIBA, però abans l'equip s'enfrontarà a l'Slask Wroclaw polonès al Poliesportiu, en el partit a recuperar de l'Eurocup.

Informa: Joel Romero
Imatges: Lliga Endesa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.