David Guillaumard s'endú la Pujada a Ordino-Arcalís i Ramon Plaus és el millor andorrà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta tarda s´ha tancat la Pujada a Ordino-Arcalís. Fins a 70 cotxes han participat al llarg del cap de setmana en aquesta prova puntuable per a la Segona divisió del Campionat de França, el campionat d´Espanya, de Catalunya, el trofeu Pirineus i, el trofeu Joan Vinyes. El més ràpid del cap de setmana ha estat David Guillaumard. El millor andorrà, Ramon Plaus.
Les muntanyes d´Andorra han trencat el seu silenci per acollir per segona vegada la Pujada Ordino-Arcalís. Amb el punt de sortida a l´Hortell, els pilots emulaven el final d´etapa del Tour de França però aquesta vegada a una velocitat molt diferent. 12 revolts en total que han comptat amb David Guillaumard com a pilot més ràpid i, per tant, vencedor del trofeu Joan Vinyes. El seu fill avui no s´ha posat el casc però no s´ha volgut perdre la cita.

Entre els andorrans els més ràpids han estat Ramon Plaus, 19è i el jove Edgar Montellà, 27è en la classificació scratch.

Un observador del Campionat de França ha estat seguint la prova tot el cap de setmana. L´ACA vol entrar a la Primera Divisió del francès el 2018.

Informa: Cesc Sanjuan Imatges: Lluís Calvo / Hèctor Romance
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.