David Jelínek també continuarà al MoraBanc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

David Jelínek continuarà la propera temporada a les files del MoraBanc Andorra. L´aler txec no ha fet ús de la clàusula d´escapament, que finalitzava avui, i per tant es farà efectiu el contracte que el lliga al club un any més.

David Jelínek s´ha afegit a la nòmina de jugadors que continuaran defensant la temporada vinent la samarreta del MoraBanc Andorra. L´exterior txec tenia firmat un any més de contracte amb el club, però tenia una clàusula d´escapament que finalitzava el 30 de juny i que finalment no ha exercit.

Jelínek s´afegeix així a una plantilla que ja té confirmats per la propera temporada Joan Peñarroya, a la banqueta, l´aler-pivot georgià Beqa Burjanadze, el pivot serbi Oliver Stevic, el base francès Andrew Albicy i l'andorrà Guillem Colom.

Nascut a Brno fa 26 anys, Jelínek va tancar la primera temporada amb el MoraBanc amb 21 minuts i 10 punts de mitjana per partit. El txec ha mostrat la seva qualitat en el llançament i treball a la pista, però li ha faltat ser més regular. La seva experiència a la lliga i l´adaptació a l´equip ajuden a pensar que el millor Jelinek encara està per veure.

Tancada la continuïtat del txec, aquesta tarda el club podria fer públiques més novetats en la composició de la plantilla, en aquest cas referents al capítol de renovacions o bé de baixes.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.