David Lescano: Rugbi amb segell andorrà a Irlanda

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cada vegada són més els joves esportistes que marxen a estudiar fora del país en un centre que els permeti continuar progressant en la seva modalitat. Alguns, fins i tot, ja s´han covertit en petits ambaixadors, com el següent protagonista: David Lescano.

David Lescano té 15 anys i des de fa uns mesos estudia primer de batxillerat a la ciutat irlandesa de Dundalk. La seva passió és el rugbi i quan ve de visita no s´està d´entrenar amb els antics companys. A Irlanda s´ha fet un fart d´explicar que Andorra, a banda de la neu, també hi ha espai per a la pilota oval.

David juga amb l´equip sub-17 del Dundalk Rugby Football Club i ja s´ha fet força popular entre els companys. La premsa local fins i tot li ha dedicat un article amb el títol "El nostre home a Andorra".

S´ha guanyat tant l´estima dels nous companys que ja no li tenen en compte que el seu pare, el regatista Marcel Lescano, sigui de l´Argentina, el país que va deixar fora de les semifinals el 15 del trèvol al darrer Mundial. I això, en un país on el rugbi és religió, no és poca cosa.

Informa: Joan López Imatge: Meri Bellosta Locució: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.