David Walker i Beqa Burjanadze, dos 'rookies' preparats per al gran repte

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A dos dies de l´esperat partit del MoraBanc contra el Betis, que tancarà la primera volta de la Lliga Endesa al Poliesportiu, hem reunit dos dels jugadors que estan tenint un paper protagonista: Beqa Burjanadze i David Walker. Tots dos tenen 23 anys i van arribar aquest estiu. Els hem demanat que facin de periodistes per un dia.

Una de les claus de la bona temporada del MoraBanc és l´excel·lent ambient que es viu al vestidor. Dos dels jugadors que van arribar l´estiu passat són el nord-americà David Walker i el georgià Beqa Burjanadze. Tots dos tenen 23 anys. Walker vol saber més coses sobre com li va anar a Beqa durant el temps que va viure a Sevilla.

David Walker: "Beqa, tu has viscut a Sevilla. Parla´ns de com és".
Beqa Burjanadze: "Sevilla és una gran ciutat. Va ser una gran experiència els 5 anys que vaig viure allà. Té molt bon clima i noies molt boniques!".
David Walker: "Sé que saps ballar, però vull saber si pots ballar flamenc. Pots fer-ho?".
Beqa Burjanadze: "I tant que sí. Puc fer-ho! Els moviments que ha de fer el noi són així..." (balla flamenc).

El bon humor no falta mai, però tot l´equip està ficat al cent per cent en el partit de diumenge contra el Betis. Ara pregunta Beqa i contesta David.

Beqa Burjanadze: "David, què esperes del partit tan important de diumenge?".
David Walker: "Han guanyat els tres últims partits. Estan amb confiança i volen anar a la Copa tant com nosaltres. Però nosaltres hem de treballar com qualsevol altre partit. Estem fent bons entrenaments. Estem amb confiança i hem de sortir a guanyar".
Beqa Burjanadze: "I quina penses que pot ser la clau per guanyar el partit de diumenge?".
David Walker: "Hem de jugar dur, amb energia i junts. Si fem aquestes tres coses, penso que serem capaços de guanyar".

Diumenge a dos quarts de set de la tarda el Poliesportiu viurà la cita més important de la temporada. David Walker i Beqa Burjanadze estan a punt. Una victòria contra el Betis assegura la classificació per a la Copa.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Romagosa / Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.