Derrota contundent davant Islàndia en el debut a l'Europeu femení sub-16

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En bàsquet, Andorra ha tingut aquesta tarda un dur debut contra Islàndia en l'Europeu C en categoria sub-16. Les jugadores entrenades per Cristian González han perdut 97 a 31.

Per primera vegada ha sonat el Gran Carlemany al l'Europeu C. Andorra ha debutat davant una de les seleccions més potents del torneig: Islàndia. Fins i tot les jugadores lesionades han volgut estar al costat de les companyes. L'inici ha estat dur. El partit ha començat amb un parcial de 13 a 0 favorable a les islandeses. La pilota es resistia a entrar. Aquesta cistella de Júlia Márquez trencava el parcial. Hem arribat al final del primer quart amb un contundent 27 a 2. Islàndia era molt superior físicament.Les jugadores andorranes han demostrat caràcter, lluitant en tot moment malgrat el resultat. La sort tampoc estava del seu costat. Les errades eren contrarestades sense pietat per unes jugadores nordeuropees molt motivades. Andorra ha començat a anotar amb més facilitat. Hem arribat al descans 51 a 12. Malgrat no haver-hi emoció a la pista, els aficionats gaudien a la grada. La segona meitat ha començat amb cistella andorrana. El tercer quart ha acabat 77 a 21. La millora en el joc de les andorranes ha impedit a Islàndia arribar als 100 punts. El partit s'ha tancat 97 a 31. Les visitants han capturat 51 rebots més que les andorranesEl partit d'avui no era de la nostra lliga ara toca recuperar les jugadores mentalment per plantar cara demà a Malta a partir de les sis de la tarda.Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Xavi Fajardo